Planuję zakup pilarki spalinowej Husqvarna 555. Cena i dane techniczne mnie przekonują. Ale jakieś opinie? Jak pilarka sprawdza się podczas codziennej pracy?
Ta kosmiczna cena Husqvarna 555 jest dla Ciebie przekonująca? wow Jak potrzebowałem kupić sobie w las piłę spalinową to wybrałem Makita ea 5000 p38d. Jestem z niej bardzo zadowolony. Świetnie się sprawdza.
Sam szukam informacji o tym modelu. Niestety gdzieś przeczytałem, że nie jest to najbardziej udany model i mimo, że dane techniczne husqvarna 555 ma dobre, to jest niestety mocno wadliwa. Ale może ktoś miał pecha i trafił na wadliwy model? No cóż, też sam chętnie poczytam jakie ta Husqvarna 555 ma opinie 😎
Koledzy, a ja mam pytanie, co najważniejsze jest patrząc na dane techniczne. Przykładowo jak bym chciał wybrać Husqvarne 555 to co z tego, że inni mi napiszą na forum pozytywne opinie i same superlatywy o Husqvarne, jak ja wciąż nie będę wiedział w czym ta "cudowność tkwi ... Może dziwne pytanie, ale powiedzmy, że nie mam za dużo do czynienia z narzędziami spalinowymi.
@Kuba no jak dla mnie masz dobry plan na zakup 😎 Dane techniczne husqvarna 555 ma super! Co przekłada się następnie na prace. Opinie są różne, jak zawsze, ale myślę, że jak kupisz, nie będziesz zawiedziony. Ja sobie cenię.