Witam, szukam informacji o pilarce Husqvarna 450. Jakieś opinie? Jak ma się jakość do ceny?
Kupiłem kiedyś, mam. Ogólnie opinie o tym modelu husqvarna 450 są w porządku. Sam uważam, że praca z tą pilarką jest bardzo w porządku. Niestety polecić Ci jej nie mogę, bo jak już coś się zepsuje to tragedia ... cena części do tej pilarki jest bardzo wysoka niestety.
Jak bym ja miał drugi raz kupić pilarkę, wybrał bym jeszcze raz spalinową pilarkę Dolmar. Super sobie radzi! Jeszcze mnie nie zawiodła, a jakiś dłuższy czas już ją mam. Kiedyś pożyczałem od kumpla Husqvarna 450 i widać nie przekonała mnie na tyle, bym też chciał ją mieć.
Husqvarna 450 na forum ma raz lepsze, raz gorsze opinie. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć Ci moją opinie, że Husqvarna 450 jest dość awaryjna niestety. Trzeba uważać na mechanizm napinania łańcucha. Cena moim zdaniem trochę zawyżona.
Ja osobiście mogę polecić husqvarna 450. Opinie wyrobiłem sobie przez kilka lat użytkowania. Niestety jedyna wada to łańcuch. Co do napinacza w mojej opinii jest dobry, tylko z początku przy nowym łańcuchu to trochę się on luzuje, ale po krótkim czasie wszystko już jest w porządku. Cena za husqvarna 450 jak dla mnie odpowiednia. Za darmo nikt nic nie da. Co do części to nie wiem, nie miałem "okazji" jeszcze wymieniać.